The Three Lions

The Three Lions

X? Bárki ellen, bármikor

2013. június 15. - mgyuri

Két döntetlennel zárta a 2012/2013-as idényt az angol válogatott. Mintha Hodgson nem tudna (akarna?) mást játszatni a csapatával.

Szerencsére a brazíliai meccs második félideje sokat javított a képen.

Árvízi helyzet miatt megkésett (de nem lejárt szavatosságú) visszatekintés a két felkészülési meccsre.

Két döntetlennel zárta a 2012/2013-as idényt az angol válogatott. Mintha Hodgson nem tudna (akarna?) mást játszatni a csapatával.

Szerencsére a brazíliai meccs második félideje sokat javított a képen.

Árvízi helyzet miatt megkésett (de nem lejárt szavatosságú) visszatekintés a két felkészülési meccsre.

A szomszéd sziget ellen játszott mérkőzés Ashley Cole ünneplésével kezdődött, mivel a Chelsea védője átlépte a bűvös százas válogatottsági határt (most jár 103.-nál). Ennek örömére Ashley lett a csapatkapitány ezen az estén.

Az ünnepi hangulat a 13. percig tartott, akkor az Everton védője Seamus Coleman beadott, a WBA csatára, Shane Long pedig Johnson és Jagielka mellől szépen a hólóba fejelt. Hart hiába vetődött.

Ezzel szerencsére vége volt a az ír offenzívának, pár percig azt hittem, hogy nem állnak le, de aztán mégis. Több kapuralövésük nem volt.

A gól után tíz perccel jött a válasz, egy szintén jó nagy védelmi hibát kihasználva Lampard közelről lőtt Forde kapujába.

Újabb tíz perc, újabb fontos esemény, most sajna nem túl jó. Daniel Sturridge megsérül, helyette jött Defoe.

A folytatásban jöttek az újabb cserék, tovább töredezett a játék, bár a nyomás megvolt az ír kapu előtt, maradt az 1:1.

Bemutatkozott az új német nike mez, nem lett szebb a játékosokon sem.

A meccs jegyzőkönyve és az összefoglaló:

Ellenben az idegenbeli, az továbbra is tetszik, a Maracanában már tiszta pirosban futott ki a csapat.

Nem jósoltak túl sok jót Hodgsonéknak az ír meccs után Brazíliában, főleg Gary Lineker kapta le a keresztvizet a Woy-ról, és az ő 4-4-2-jéről.

Aztán úgy tűnt, igazuk lesz meccs első félideje Joe Hartról szólt, rengeteg parádés védést mutatott be.

Az első kapura tartó lövést a szünet előtt pár perccel engedte el a csapat (Walcott lövése mondjuk beakadhatott volna), így senkit sem lepett meg igazán, hogy a hazaik szerezték meg a vezetést az 57. percben Fred révén.

Hernanes lövése a kapufán kötött ki, Hart ahogy kell elrepült rá, a kipattanókra nem védők, hanem Fred érkezett, így Joey-nak esélye sem volt hárítani. 1:0.

Jöttek a barátságos meccsen megszokott cserék, ezt most a hazaikat zavarta meg, egy kicsit szétestek, ráadásul a pár perce pályán lévő Oxlade-Chamberlain-nek sült el a lába a 67. percben.

És nem volt vége, a 79. percben Rooney hatalmas gólt akasztott, ezzel már 1:2 volt az állás!

Apropó Rooney. Hatalmas volt az egyik utazási iroda reklámja a pálya mentén "te is elhúznád a csíkot, mint Wayne?" megalol.

Sajna a végéig nem tartott ki az előny, három percre Roo góljára Paulinho fél fordulatból válaszolt, a vége így újra x lett.

Szerencsére a brazilok sincsenek világverő formában, egy döntetlenre pedig (többre sem...) a jelek szerint bárhol, bármikor jó Hodgson gárdája.

Az összefoglaló és a jegyzőkönyv:

A bejegyzés trackback címe:

https://thethreelions.blog.hu/api/trackback/id/tr288344180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása