The Three Lions

The Three Lions

Kifújt

2012. június 25. - mgyuri

KifújtVége az Eb-nek.

Lehet mindenben jó és rosszat is találni (alább meg is fogjuk próbálni), de igazából sem szomorkodni, sem bosszankodni nem érdemes (örömködni meg pláne). Tegnap este nem történt semmi különleges, csak az, hogy nem sikerült legyűrni az olaszokat. Semmi több. Anglia jelenleg ennyit tud. Ennyi.

Az Európa-bajnokságnak ezzel vége is, igaz még játszanak három meccset, de kit izgat az már?!

KifújtVége az Eb-nek.

Lehet mindenben jó és rosszat is találni (alább meg is fogjuk próbálni), de igazából sem szomorkodni, sem bosszankodni nem érdemes (örömködni meg pláne). Tegnap este nem történt semmi különleges, csak az, hogy nem sikerült legyűrni az olaszokat. Semmi több. Anglia jelenleg ennyit tud. Ennyi.

Az Európa-bajnokságnak ezzel vége is, igaz még játszanak három meccset, de kit izgat az már?!

Nem jött össze. Hodgson hiába okoskodott, nem jöttek be a számításai. Annyit elért, hogy nem kapott ki a csapat (ehhez képest hol vannak a négybe álmodott hollandok, vagy a nagyon titkos favorit ruszkik?), viszonylag simán kijutott a csoportból és ott tizenegyesekkel, nem megalázva, de mégis csak irány haza. Kicsit hamar, de nem fogunk arzént rágcsálni.

Nem sok, nem kevés. A játék nem volt mindig az igazi, de az sem normális, aki ezen a kereten a látványos játékot kéri számon.

A tegnapi meccs sem indult katasztrofálisán, az első félidőben voltak ígéretes dolgok, de ahogy haladt előre a meccs, jöttek elő a meglepő fizikai problémák. Az olaszok bírták, esély sem volt a gólszerzésre.

A ráadásban egyértelműen a büntetők voltak a célkeresztben, az összejött, de más nem.

kezdet

Hart7 - Harmincöt. Ennyiszer lőttek a kapuja felé az olaszok. Nem kevés. Kétszer vele volt a kapufa, de minden lehetségest fogott, így nagyban lehet köszönni neki a 0:0-ás 120 percet. A végén hiányzott egy bravúr a büntetőknél. Nagyon hiányzott.

Johnson7 - Jól ment tegnap neki, próbált most is előretörni, de az idő előrehaladtával szorult hátra. Sok mindent elárul, hogy övé volt a legnagyobb gólhelyzet.

Terry7 - A csapat legjobbja volt. Remekül helyezkedett, odaért szinte mindenhová, ha emellett fejel egy gólt, szobrot kap. Így csak egy vállon veregetést érdemel.

Lescott7 - Terryvel ők voltak a fal. Balotelli csak ritkán tudott megindulni, Cassano szinte soha. Hart mellett a két középhátvéd nagyon sokat gürizett

Cole - 7 - Bal szélen ritkán jött támadás, de ami felé jött nem volt neki feladat. A tizenegyeséről meg ne ejtsük szót.

Milner6 - Ez volt a legjobb meccse az Eb-n, de rohadtul kevés ez még mindig...

Gerrard7 - Egy picit többet koncentrált a támadásra, jót is tett neki. De elkezdett fáradni, jött is a görcs még a 90. perc előtt. Nem nagyon viselkedett kapitányként, nem tudta felrázni a többieket, megvolt neki a maga baja.

Parker6 - Az olaszok középpályája bitang volt, nagyon kemény az a csapatrészük, de Scott próbálta felvenni a ritmust. Többé-kevésbé össze is jött neki, egy világ fájdalma volt az arcán mikor lecserélték.

Young5 - Az Eb egyik nagy csalódása. Nem tudta kihozni magából amit tud, sajnálom, mert lehetett volna az ő tornája is.

Se védekezésben, sem támadásban nem találta a helyét. Nagyon-nagy kár. A tizenegyesnél pechje is volt.

Volt ilyen is

Rooney6 - Azt nyilatkozta, hogy jót tett neki a pihenés. Akkor mi a töktől fáradt el így? A hosszabbításban már a fülén vette a levegőt, csak nyomokban tartalmazott abból a Roo-ból akitől össze szokták vizelni magukat a PL védők ijedtükben.

Welbeck5 - Nem jött össze neki semmi... Basszus pedig volt egy-két jó megmozdulása. Benne is sokkal több van, mint ami kijött ezen az Eb-n.

A cserék, Walcott 5 - bizonyította, hogy miért Milnert preferálta Hodgson. Azért jött, hogy pihenten kamatoztassa a gyorsaságát, és eldöntse ezt a meccset is, hát ebből nem lett semmi.

Walcott másik fele Carroll 5 -, az ő fizikai erejében, fejjátékában bízott Woy. Hiába. Eltűnt a kékek között, egyszer elfejelt a kapu felé.

Henderson 5 -, nos felejtsük el ezt az embert, de gyorsan, aki remélem élég pennyst dob a faluban majd a templomperselybe, mert nem más mint isteni csoda, hogy magára húzhatja a három oroszlános mezt.


Voltak szurkolók, akik mindent megtettek, hogy kizökkentsék Diamantit. A vegyi fegyver bevetése sem jött be.

Fasz kivan

A bejegyzés trackback címe:

https://thethreelions.blog.hu/api/trackback/id/tr138344126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

287507 2012.06.25. 19:01:01

Már mindenhol elmondtam a véleményem. Merőben új csapat kell a selejtezősorozatra. Gerrard vagy Terry még maradhat. A többiekkel maximum kiegészítőemberként kell próbálkozni. Legyen az akár Ash.Cole, Lescott vagy Parker is. Lampardot én már kifejezetten látni sem szeretném. Nehogy 36 évesen véletlen kivigyék Brazíliába. A védelembe is jöhet Walker, Richards, Cahill, Kelly, Smalling, Jones. Baines. Lehetne sorolni az embereket előrébb is. És egy merőben más taktikai felállás és elképzelés.

339351 2012.06.25. 19:24:24

[stanleykubrick](#861792): Rodwell Cleverley Wilshere satöbbi satöbbi satöbbi Van azért hova nyúlni, csak nem kéne ettől félni. Jó az EB előtt ez a trió pont sérült volt, vagy a szezonban többet volt az orvosi szobában mint a pályán, de lecsengett egy generáció az angoloknál, ezt látni kell. Váltásra van szükség. Remélem nem lesz félős Roy és bátran fiatalít majd. Az lehet a megoldás Brazíliára.

339847 2012.06.25. 19:27:50

Én Carollt annyira nem írnám le, hajtott ő rendesen és legalább a középpályán jó helyre fejelgette le a labdákat, no meg roonak is visszafejelt egy labdát, ami ha 5 centivel lejjebb megy akkor az eb gólja...

pavellamps 2012.06.25. 23:06:43

Ez a szemét hazaáruló, nőcsaló, játékszenvedélyes Terry akit kifütyülnek minden pályára lépésekor, remélem beakasztja a sok jó szándékú csajába a lomposkát este. A válogatott toronymagasan legjobb játékosa volt Harttal.

261231 2012.06.25. 23:26:08

Troll on A srácok hová dugták a messze földön híres Pl iramot, amivel a gyenge Serie A fel sem veheti a versenyt? És a catenaccio? Hogy is van ez? Troll off Lassan mindenki jobban teszi, ha elfelejti ezeket a dogmákat. Egy meccsen két féle csapat van: jobb és rosszabb. Nem kell jönni a hülye sztereotípiákkal, a modern fociban azok már nem állják meg a helyüket, ezt sokadszorra bizonyították. Tegnap speciel az angolok.

339734 2012.06.26. 10:46:43

A "remekül helyezkedő" Terry az, aki kétszer beakadt lesreállításnál és csak azért lett ez jótékonyan elfelejtve, mert a barom olasz elrontotta a 100% ziccert is. Persze a hibáin felül jól játszott, de elúszhatott volna rajta is.
süti beállítások módosítása