The Three Lions

The Three Lions

Kakasokat az oroszlánok elé

2012. június 11. - mgyuri

Ma elindul az igazi Eb! Az eddigiek csak szánalmas játszadozások voltak!

Wonder Woy és legénysége a keleti front egy impozáns helyszínén, a gyönyörű donecki Donbasz Stadionban készül eltaposni az ősi rivális csigatestűevő frenchman hordát.

Mert ma angol győzelem lesz. Pont.

Ma elindul az igazi Eb! Az eddigiek csak szánalmas játszadozások voltak!

Wonder Woy és legénysége a keleti front egy impozáns helyszínén, a gyönyörű donecki Donbasz Stadionban készül eltaposni az ősi rivális csigatestűevő frenchman hordát.

Mert ma angol győzelem lesz. Pont.

A franciák huszonegy meccse veretlenek, a 2000-es években csak egy döntetlent sikerült kipréselni ellenük, sőt, másfél éve nyertek a Wembleyben, a fél angol csapat (mármint azok, akiknek kéne) nem játszhat, Woy a kispadon, csak győzelem sülhet ki ebből! Meglesz a szokásos 1:0, aztán jöhetnek a svédek, majd az egész Eb. Amúgy görögösen, hányon most epét a világ Angliától!

Edzetten

A héten megérkezett a csapat az egyik Eb rendező országba, de egy kicsit elnézték a szervezők a rajzot, hiszen a krakkói szállás pont félúton van London és Donyeck között. A többi három csapatnak megfelelt Ukrajna, az ukránok értelemszerűen a saját bázisukon laknak, a svédek Kijev közelében, a franciák tíz percre a mai meccstől, a Shaktar edzőközpontjában. Az oroszlánok repülhetnek minden meccsre, ez a körülményeket figyelembe véve nem oszt, de akkor is érdekes döntés.

A nyitóhéten még az utazás, és a felkészülés jegyében zajlott, e mellett az angol delegációt elvitték két történelmi helyszínre is, az egykori Schindler gyárba és Auswitzba.

A csapat tegnap utazott el Ukrajnába, akikhez csatlakozott a csatlakozott Jermain Defoe, aki a héten vesztette el édesapját. Pozitív, hogy a donyecki szállás ablakából látszik a Stadion, legalább ma nem kell már utazgatniuk.

A hiányzókon, otthon hagyottakon kár picsogni, két remélt kezdőcsapat tőlünk:

kovacstomi így zavarná fel a srácokat ma délután: Hart - Jones, Terry, Lescott, A. Cole - Oxlaide-Chamberlain, Gerrard, Parker, Young - Welbeck, Carroll.

Én így küldeném pályára a csapatot:

Hart - G. Johnson, Terry, Lescott, Baines - Milner, Parker - Walcott, Gerrard, A. Young - Welbeck

Ti is osszátok meg a tippjeiteket velünk!

Roy Hodgson

Sok lúd már győzött a disznó franciák ellen, miért ne sikerülne most az oroszlánoknak?! Az áldozat már érzi a vesztét, hamarosan le lesz ölve, ideje kivéreztetni, előkészíteni, és lassan fel is lehet tálalni, jó étvágyat a vacsorához!

A bejegyzés trackback címe:

https://thethreelions.blog.hu/api/trackback/id/tr318344106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

339351 2012.06.11. 14:21:57

Hart - Johnson, Terry, Lescott, Cole - Milner, Gerrard, Parker, Walcott - Young, Welbeck -- én ezt nyomatnám Roypapa helyében C'mon England!!

339351 2012.06.11. 16:46:51

Hopp egy Ox. Remélem villant valamit a gyerek!

339351 2012.06.11. 20:28:35

A mérkőzés, főleg a második játékrész színvonalánál csak Rizzoli sporttárs tevékenysége volt gyengébb. A csoport elsőségről az fog dönteni, hogy ki tudja az ukránokat és a svédeket is megverni. Mindkét csapat ugyanis biztos hogy nem fogja ezt megtenni.
süti beállítások módosítása