The Three Lions

The Three Lions

Hírek a hollandok elé

2012. február 27. - mgyuri

Ma összegyűlik a keret, hogy felkészüljön a Hollandia elleni szerdai barátságos mérkőzésre készülődve. Stuart Pearce előzetesen kihírdetett keretéből már rögtön négyen hiányoznak is.

Ma összegyűlik a keret, hogy felkészüljön a Hollandia elleni szerdai barátságos mérkőzésre készülődve. Stuart Pearce előzetesen kihírdetett keretéből már rögtön négyen hiányoznak is.

Wayne Rooney betegség nem javult, a ManUnited két múltheti meccsét kihagyta, így nem meglepő, hogy a válogatottban sem fog pályára lépni. Hozzá csatlakozott a bokasérüléssel bajlódó Tom Cleverley. Darren Bent viszont szombaton a Villa Wigan elleni meccsén sérült meg, így ő sem lesz ott az összetartáson és a meccsen.

A negyedik eset furcsább, a Spurs védője, Kyle Walker végigjátszotta az Arsenal elleni 5:2-re elveszített derbit, de ma bejelentette az FA, hogy Walker nem tud részt venni a Hollandia elleni meccsen.

Apropó Arsenal - Tottenham, remélem ezt a meccset látták az illetékesek, és elgondolkodnak azon, hogy mennyire lenne érdemes 'Arryra bízni a nemzeti csapat irányítását...

Pearce egyébként jelezte, szívesen maradna, és az EB-n ő vezetné a csapatot. A kihirdetett keretével a többség elégedett volt, egyedül csak a februárban egy gólt kapó ManCity védelmének közepéről hiányolták (Terry és Ferdinand hiányában) Lescottot, a Spurs szélsőjét Lennont és a Swanseaben remeklő Danny Grahamnek adtak volna többen lehetőséget egy barátságos meccsen a bizonyításra.

Szerdán a csapatkapitány minden bizonnyal Steven Gerrard lesz, akit csapattársai megmentettek, miután ő kihagyta tizenegyesét a végső büntetőpárbajban (és a 'poolt is, hogy a másodosztályú, rádúsul walesi csapat nyerje meg a második számú angol trófeát...) a ligakupa fináléjában, így SteveG hat év után egy újabb trófeával a zsebében, felöltődve érkezhet meg az edzőtáborba.

A meccsig nézzük meg Graham Taylor egykori menedzser és Paul Merson volt válogatott visszaemlékezését az 1993-as Anglia - Hollandia meccsre:

A bejegyzés trackback címe:

https://thethreelions.blog.hu/api/trackback/id/tr678344030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

265950 2012.02.27. 15:41:28

büntetőpárbaLY????????????????? jézusom!!!

296258 2012.02.27. 15:43:58

[sixabi](#727632) hmm, ezt hogy hozta ki a word...

265950 2012.02.27. 15:50:29

[mgyuri](#727637): tanulság: ne bízz a wordben! :)
süti beállítások módosítása