The Three Lions

The Three Lions

Választó

2012. június 15. - mgyuri

Vízválasztó, értékmérő, hívhatjuk akárhogy, nagyon fontos meccs jön ma. Nyerni nagyon fontos lenne, ehhez pedig támadni is kéne egy kicsit, bár az előjelek egy szimpla 1:0-ás győzelmet jósolnak, baromi jó lenne ha mutatnának valamit a srácok!

Vízválasztó, értékmérő, hívhatjuk akárhogy, nagyon fontos meccs jön ma. Nyerni nagyon fontos lenne, ehhez pedig támadni is kéne egy kicsit, bár az előjelek egy szimpla 1:0-ás győzelmet jósolnak, baromi jó lenne ha mutatnának valamit a srácok!

Woy remekül kiokoskodtta miképpen is lehet megállítani a franciákat, ez többé kevésbé össze is jött, és egy pontot is ért, hogy mint egy ízig-vérig kiscsapat játszott Anglia.

De ma jönnek a svédek. A janicsárfejű Zlatanon kívül nem kell félni semmitől, ha valamit akarnak az oroszlánok ezen a tornán, akkor az lego-bútorosok nem lehetnek ellenfelek.

Sima győzelem nem lesz, valami hasonlóra lehet számítani, mint tavaly ősszel a Wembleyben:

Tegnap érkezett meg Krakkóból a csapat Kijevbe. A hétfői meccsnél néhányan panaszkodottak, hogy nem túl jó dolog több mint ezer kilométert repkedni oda-vissza meccsenként, pláne, hogy több mint tíz fokkal volt melegebb Ukrajnában, mint Lengyelországban.

A csapat amúgy jól érzi magát, többek állítása szerint rég volt ilyen jó a csapatszellem, és néhányan kijelentették: Hodgson sokkal jobb kapitány, mint Capello volt.

Remélem a vidám hangulatból látszani fog valami a pályán, és meglesz a győzelem, különben lehet, hogy igénybe kell venni, az FA által előrelátóan június 20-ra lefoglalt Angliába tartó különgépet...

Szerintem Ox ma nem kezd, és a Hart - G. Johnson, Terry, Lescott, Cole - Milner, Parker - Walcott, Gerrard, Young - Welbeck tizenegy fog pályára lépni.

COME ON EN-GER-LAND!!

A bejegyzés trackback címe:

https://thethreelions.blog.hu/api/trackback/id/tr548344114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

339351 2012.06.15. 16:21:05

Hasonló kezdőt vizionálok én is, bár Carroll-t nagyon rebesgeti a sajtó, mint kezdőt. Tartok tőle hogy egy unalmas 1-0-t fogunk látni.

339351 2012.06.15. 23:21:00

Még szerencse hogy nem lett igazam. What a match. És Andy Carrollban hatalmasat csalódtam, természetesen pozitívan. Na meg Walcott, csak ámulok és bámulok. Jó kis csörte volt, jöhetnek az ukránok!
süti beállítások módosítása