The Three Lions

The Three Lions

Level 2

2012. június 02. - mgyuri

Egy szintet emel a játék erősségén Roy Hodgson, erősödik a játék. De vajon eléri valaha a profi szintet?

Egy héttel a norvégiai kirándulás után, mielőtt elindulna a csapat a lengyelországi szálláshelyére, ma még Belgium látogat a Wembleybe egy kis barátságos teadélutánra.

Egy szintet emel a játék erősségén Roy Hodgson, erősödik a játék. De vajon eléri valaha a profi szintet?

Egy héttel a norvégiai kirándulás után, mielőtt elindulna a csapat a lengyelországi szálláshelyére, ma még Belgium látogat a Wembleybe egy kis barátságos teadélutánra.

Belgium. Elsőre nem tűnik a világ legjobb csapatának, de a vendégek négy év múlva tuti fix valami nagyot fognak gurítani az Eb-n, a mostani csapatuk sem piskóta, és az, hogy alig több mint huszonnégy év az átlagéletkoruk, szép jövőt jósol nekik.

A Premier Leagueből ismerős lehet a Sunderland kapusa Mignolet, a bajnok csapatkapitánya Kompany, a másik sziklaszilárd középhátvéd, Vermaelen az Arsenalból, az Everton középpályása Fellaini, Moussa Dembélé a Fulhamból, Lukaku a Chelsea-ből. Hozzájuk csapjuk még Hazardot, aki 21 évesen hatalmas (Torres, Agüero, Rooney szintű) fizetést fog keresni, a Bayernes van Buytent, az Ajaxból Vertonghen-t, a Portóból Defourt és a Benficából Witselt, na akkor, egy egészen tisztességes csapatot kapunk.

Érthetetlen, hogyan tudtak csak feleannyi pontot összekaparni a csoportjukban, mint a németek?!

Engerland

Hodgson mit akar ma? Másodjára látja a csapatát meccsen... Elképzelése talán van, játékosa annál kevesebb...

Mint tudjuk, a hét elején lerobbant Lampard. Helyére egy újabb impotens liverpooli, Jordan Henderson lett beválogatva.

Mi miatt lehet anyázni?

Sok minden miatt. Rooney fasz eltiltásától kezdve, a sérüléseken át Hodgson válogatási elvéig...

Elég volt, nem akarok tovább picsogni!

Nem kell minden pillanatban a saját fejünket beledugni a WC-be, emlékeztetni mi is van ott. Nem ez a legjobb képességű csapat az Eb-n, de ki nem szarja le?! A görögök azok voltak? Nem. Túl kell élni a csoportkört, aztán lesz, ami lesz.

Miben lehet bízni? Hát legfőképpen ebben:

A középpálya támadó része, nem rossz

A középpálya támadó szekciójával lehet kezdeni valamit. A kapuban Hart végre megoldás lehet, Carroll talán mutat valamit Rooney visszatértéig. A Chelsea védői remélhetőleg előrántják a BL formájukat. Olyan rosszak az előjelek, annyira leírja mindenki a csapatot, hogy ebből valami jónak kell kisülnie!

A hét folyamán a csapat jó hangulatú edzéssekkel készült a meccsre, és több nyilvános eseményen vettek részt. Például golfoztak, aztán holokauszt túlélőkkel találkoztak, majd kerti partin vettek részt. Ezeken az előre eltervezett médiaeseményeken kívül sok minden nem szivárgott ki az edzőtáborból.

Vihar előtti csend?

Hodgson szerint meg kell nyerni a meccset. Úgy gondolom nem feltétlen győzelmet akarok ma délután látni, hanem jobb csapatjátékot mint egy hete, valami szikráját annak, hogy milyen taktikát szeretnének játszani az Eb-n.

Mi ne várjunk túl sokat, üljünk le és nézzük meg (a remélhetőleg) jó kis meccset.

Szerintem Woy ugyanazt a csapatot fogja kezdetni, mint az első Eb meccsen a franciák ellen, ami érzésem szerint így fog kinézni:

Hart - Johnson, Cahill, Terry, Cole - Parker, Jones - Walcott, Gerrard, Young - Carroll

Tippjeiteket a meccsre illetve az összeállításra nyugodt szívvel dobjátok be kommentben.

A bejegyzés trackback címe:

https://thethreelions.blog.hu/api/trackback/id/tr638344102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

339351 2012.06.02. 20:24:46

Ez a meccs annyira volt jó, hogy megerősítsen minket abbéli meggyőződésünkben, hogy Rooney kibaszottul fog hiányozni az első két meccsen. Youngnak nem sok kedve volt játszani, a gólpasszon kívül semmi értékelhető, Welbeck egyedül nagyon el van tűnve, látszik hogy ki kell őt szolgálni, a gólja szép volt. Chambo lelkes, ebből adódóan kissé szertelen még, Walcott az Walcott, bár egész jól játszott. Defoe is jól szállt be a meccsbe. A középpálya a problémásabb, Gerrard sem vállalt túl sokat, Milner nem szélre való, Hendersont meg még mindig nem értem mit keres a válogatottban. Parker hozta a tőle elvárt hatalmas mezőnymunkát. A védelem többé-kevésbé rendben volt, bár jó lenne már egy olyan meccs, ahol nem sérül le minimum két védőjátékos. Vicc. Remélem Cahillt csak elővigyázatosságból hozták le. Cole, Terry, Jagielka és Lescott is tették, amit tenniük kellett, Johnson is egész jól állta a sarat Hazarddal majd Chadlival szemben. Kapusposzton meg nem lesz probléma. Szóval még bármi is lehet ebből, bár tartom magam ahhoz, a sérülések ellenére sem ez a legerősebb angol keret momentán.

336847 2012.06.02. 20:54:25

[csakaMU](#843035): szvsz total mindegy, hogy Roo jatszik-e vagy sem, mert semmit nem tesz hozza. Welbeck es Defoe is jol tolta, ha egy csatarral allunk fel, akkor oket jatszatnam. Oxobol egyszer meg focista lesz. Ez a kozeppalya nagyon keves lesz, dehat ez nem ujdonsag.

336847 2012.06.02. 21:00:45

Ide is: England 1-0 Belgium Attempts on goal 11-19 Shot on target 1-6 Passes 375-564 Pass accuracy 82%-88% Possession 41%-59%. Lenne meg min dolgozni. De egy hettel az EURO elott persze mar mindegy. Ilyen fos jatekkal csoda lenne, ha tovabbjutnank a csoportbol.

339351 2012.06.02. 21:37:50

Hát szerintem tett a meccshez, a támadó harmadban abszolút aktívabbak lettek az angolok a beállásával. Persze nem arról van szó, hogy el voltam szédülve attól, amit láttam, de jobban csordogált a labda miután beállt. Mondjuk éppen a semmitől nem volt nehéz jobbnak lenni...

344547 2012.06.03. 07:27:48

Jajj... Csak Kellyt ne... Akárki mást, csak őt ne... http://www1.skysports.com/football/news/12016/7792690/Double-worry-for-England

Flack 2012.06.03. 16:19:04

[RafaRoo](#843242): pedig Kelly lett..

339351 2012.06.03. 16:19:13

[RafaRoo](#843242): pedig de. Cahill helyett Kelly a keretben. Mi a baja Ferdinand-dal woynak? Nem értem.

344547 2012.06.03. 16:20:52

[csakaMU](#843541): Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

339351 2012.06.03. 16:24:19

https://twitter.com/#!/rioferdy5 Ferdinand sem érti :D

344547 2012.06.03. 16:55:57

Demost komolyan... mi a baj Ferdinandal? De legalább mondjuk Ledley King lett volna vagy valaki... Ennél még Dawson is jobb lett volna! Jézusúristen! Honosítsák Vanczákot, vagy valami... 6 Liverpool játékos az angol válogatottban? Most komolyan! Mi lett volna a probléma Ferdinandal, vagy akár Richardsal? He? Mi? Mi? Mondjamár meg valaki, hogy miez?

287507 2012.06.03. 17:43:40

Én úgy érzem, hogy kb. 15 játékos kap maximum helyet majd az EB-n, ez pedig a Hart, G.Johnson, Lescott, Terry, Ash.Cole, Jagielka, Young, Ox, Parker, Gerrard, Walcott, Milner Welbeck, Rooney, Carroll. Ha megőrülne Hodgson, amire lássuk be, van esély, akkor Henderson, Downing is nagyon könnyen játéklehetőséghez juthat még. Bízzunk a csodában. Most aztán tényleg nincsenek nagy elvárások.
süti beállítások módosítása