The Three Lions

The Three Lions

Minden meccs ajándék?

2012. május 27. - mgyuri

Minden meccs ajándék?

Egy kicsit új dolog kerül bevezetésre, most, hogy indul a bolondokháza, mi is megbolondulunk kicsit. Más oldalakon bevett szokás, hogy meccsek után írnak egy osztályzást, mától mi is. Reméljük, érdeklődéssel fogjátok olvasgatni, az osztályzás 1-től 10-ig fog menni.

Minden meccs ajándék?

Egy kicsit új dolog kerül bevezetésre, most, hogy indul a bolondokháza, mi is megbolondulunk kicsit. Más oldalakon bevett szokás, hogy meccsek után írnak egy osztályzást, mától mi is. Reméljük, érdeklődéssel fogjátok olvasgatni, az osztályzás 1-től 10-ig fog menni.

Na de csapjunk bele a közepébe. Előre is elnézést szeretnék kérni majdan néhai negatív hangnememért, a csapat teljesítményéért(?) és ha nem találnám néha a szavakat egy-egy fiatalembernél. Elhihetitek, hogy milyen lehet egy ilyen produkció után, bármit is írni. Gyakorlatilag a tegnapi Veszprém-Baja jobban lekötötte a figyelmemet, mint ez az északi átmozgató edzés (vagy nemis tudom, minek nevezzem), pedig gondolhatjátok mekkora színvonala volt annak is. 15, azaz 15 napunk van és barátságos meccs ide, felforgatott csapat oda, ez kicsit fájt. A héten két említésre való dolog történt, az egyik a meccs a másik pedig az edzés, így erről is próbálok szót ejteni. Most pedig beszéljenek helyettem a számok:

Green 6 Kicsit előítéletes vagyok vele szemben, mert mikor tegnap megláttam oroszlános mezben, felszakadtak azok a rég begyógyult sebek. Minden egyes kapura tartó lövésnél vagy szögletnél felszisszentem kicsit, az ő érdekében. Különösebben sok dolga nem volt, a beadásokat jól húzogatta le, nincs kivetnivalóm vele szemben, bár a kapufának szerintem címezhet egy köszönőlevelet, hatalmas rózsaszín masnival és egy csokor rózsával.

Baines 6,5 Jobbnak láttam valamivel, mint a másik oldalt, védekezésben stabil és megbízható volt, a támadásokat is hellyel-közzel segítette. Gyakorlatilag az 5. percben „gólpasszt” adott az ősembernek és a félidő végén majdnem gólt is lőtt szabiból. Tökéletes versenytársa lesz Cole-nak, ha ezt a szintet tudja tartani.

Jagielka 6,5 Alapból hiányoltam a nevét a keretből és tegnap is igazolta állításomat. Jól irányítgatott, higgadt volt és elegáns, tanári szerelések jellemezték. Simán el tudnám képzelni Terry mellett. Nem bánnám, ha véletlenül mégiscsak utazhatna.

Lescott 6 Hasonlóan bekktársához, hozta az elvártat. Az, hogy a norvégok meddő fölénye nem eredményezett nagy helyzeteket és gólt/gólokat, nagyrészt az ő érdemük. Annyi, hogy Phil többször volt játékban, egyébként a fejpárbajokat is nyerte, így tovább. Ha a védelem íly stabil lesz és a középpálya isfeljavul hozzájuk, akkor nem lesz para.

Jones 6 Nem is tudom, hol kezdjem. Ha tegnap este kezdtem volna megírni, körülbelül 2-est kapott volna. Ma kicsit átgondolva, újranézve, mégsem volt annyira vészes. Ha a lövése beakad 6,1 de annál egy fikarcnyival se több. Ellőhetnék egy unalmas, gagyi poént hogy több labdát adott el, mint egy sportszergyártó cég, de egyrészt tényleg lerágott vicc, másrészt egyáltalán nem mókás a helyzet. Illetve kicsit az, mert kétszer mosolyogtam a meccs alatt, Young varázslatánál, meg kínomban, mikor 2 perc alatt 6 labdát szórt el. Persze fiatal, bizonyítani akar, de nekem nagyon dühítő, mert egy komolyabb csapat kihasználja ezeket. Kevés.

Downing 4,5 Stewie, Stewie, Stewie. Mért vagy te Stewie? Vagy egyáltalán miért vagy te angol? Mért vagy itt? Egyszer láttam a nevedet a meccsen, mikor levonultál a pályáról, bár hamarabb is tehetted volna. A meccs előtt bíztam benne, mert a statisztikák szerint rengeteg olyan passzt jegyzett a bajnokágban, amiből ziccer lett, magyarán nem tehet róla hogy nem adott gólpasszt. Ennek ellenére teljesen veszélytelen volt, így nem lehet címeres mezben játszani. Nálam szabad a pálya Chambonak. Nagyon kevés.

Parker 6 Bár sokat nem villogott, mezőnyben hasznos volt, harcolt, támadásban impotencia. Jegelték a lábát miután leült a padra, de nincs semmilyen hír róla, valószínűleg nem komoly. Kevés.

Gerrard 6 Osztogatott, osztogatott, de nem nagyon értettem ezt a folyamatos hátrapasszolgatásait. Idővel beleszürkült a mezőnybe.  Kapitányként plusz kell, amit most nem nagyon láttam, de ez csak egy edzés volt, nemde? Kevés.

Milner 6 Se rosszabb, se jobb. Egy két ígéretes megindulásán kívül túl sok jó nem jut róla az eszembe. A helyzetét szépen megcsinálta, de a lövésre már semmi ereje nem maradt. Kevés.

Ashley King President Young 7 Érdekes feladatkörben kellett játszania, árnyékként csatár mögött, ami elég érdekes, de nagyszerűen megoldotta. Istencsászár gólt lőtt, az a zseniális csel és utána a befejezés... Ott folytatta ahol a hollandok ellen abbahagyta, futott, mint az állat és végig veszélyes volt. Egyértelműen MOTM.


Caroll 6,5 Keményet harcolt elől, a felküldött labdákat nem nagyon sikerült megtartania, de mentségére szóljon, hogy 2-3 viking fogta végig folyamatosan és a felívelések is rendre pontatlanok voltak. KIVÉVE, Baines beadását, amit illet volna beütni. A harciasságának eredménye az a 0,5.

+

Barry 6 Körülbelül ugyanazt játszotta, mint Parker, űzte a vadakat, semmi érdemleges, a középpályánk gyengesége döntötte el a meccset.

Walcott 6 Milnert váltotta, gyorsasága felüdülés volt számomra, de meglódulásait elpazarolta, eltétovázta és semmi sem lett belőlük. Talán kezdetném a belgák ellen.

Összefoglalva, tényleg semmilyen következtetést nem lehet és nem is szabad levonni ebből, de akaratom ellenére elkeserít, amit láttam. Talán egy ereje teljében lévő, feldobott, önbizalommal teli Lamps segít valamit, de én a középpályában érzem a legnagyobb hibát. Azt, hogy képtelenek voltunk dominálni. A Chelsea-ről példát lehet venni, nem feltétlenül kell űrfocit játszani ahhoz, hogy eredményesek legyünk. Kellyt hamarabb hoztam volna, mondjuk félidőben, vagy legalább 30 percet adtam volna neki. Vicc, hogy Riise 48 évesen bohócot csinált a védelmünkből oda-vissza, kétszer is. Mint már írtam Caroll nem volt rossz, de nekem Rooney nélkül ez az Anglia olyan, mint a leves kanál nélkül, vagy mondhatni villával. Nem igazán értem, aki látta tudja Defoe hogy teljesített az edzésen. Érthetetlen, aki ilyen pengésen tud játszani, mért stagnál a Spursnél egész szezonban? Minden helyzetét lövéssel fejezte be és kapuba is talált párszor. A belgák ellen megnéznék valami hasonlót: Hart - Cole, Terry, Cahill, Kelly - Ox, Lamps, Gerrard, Walcott – Young, Defoe. Felejtsük el gyorsan ami történt és tekintsünk előre. Egy kis off, aki nem hallotta volna, kidobták a hivatalos muzsikát. Bár nem teljesen az én stílusom, de pörgetem becsülettel, tessék hangolódni:

Bátorság, Büszkeség, Becsület!

A bejegyzés trackback címe:

https://thethreelions.blog.hu/api/trackback/id/tr878344100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

337003 2012.05.27. 22:58:05

Young általában a válogatottban ezt az árnyékéket játtsza. jó kis osztályozás, nagyrészt egyetértek vele, holnap délelőtt megy ki az én összefoglalóm is a meccsről

344547 2012.05.28. 07:30:52

Várj,várj,vár.... Most akkor (G)Johnsson egész EB-re kidőlt, vagy csak a barátságos meccsekre? És akkor miért nincs Richards? Egyátalán mi van?

296258 2012.05.28. 11:04:29

[RafaRoo](#838705): a héten megsérült Glen, ezért jött hirtelen Jagielka, GJ sérülése állítólag nem súlyos.

344547 2012.05.28. 11:48:32

Aha... és akkor ma kell kihirdetni a keretet.... Csak kíváncsiságból: Mi történik, akkor, ha valaki nem hirdeti ki? :D

296258 2012.05.28. 12:13:58

[RafaRoo](#838842) olyan nincs :D mostantól csak sérült játékost lehet cserélni asszem a második csoportkörig

vdavi77 2012.05.28. 12:18:38

Hát borzasztóan kíváncsi leszek...

345497 2012.05.28. 15:47:49

Downing miért teszed ezt!?!?!?

344547 2012.06.02. 08:01:43

Most akkor van itt valami? :D
süti beállítások módosítása